Beato Bartolomeo Breganze vingård

 

Kilk her til:

Vinregioner

Veneto regionen

Alle Beato Bartolomeo Breganze vine

Beato Bartolomeo Breganze hjemmeside

 

Cantina Beato Bartolomeo Breganze er et vincooperativ fra det smukke historiske område Breganze i Vicenza provinsen.

 

"Cantina Beato Bartolomeo Breganze" er en historie om hårdt arbejde og stor passion. 

 

Tilbage på Valentin's dag i 1950 satte 121 små lokale vinbønder fra Breganze området sig sammen. Deres intention var at kombinere det eneste de havde tilfældes: Deres hårde arbejde med og store passion for vin. Dette blev begyndelsen på "Cantina Beato Bartolomeo". I dag er der over 1.000 medlemmer i vin cooperativet og tilsammen dækker de omkring 80% af alt vindyrkning i området mellem floderne Astico og Brenta i Vicenza provinsen.

Cantina Beato Bartolomeo er en essentiel del af den lokale landbrugskultur og følger en politik om stadig højere kvalitet på alle niveauer "lige fra marken til kælderen". Vindyrkning i Breganze området har rødder helt tilbage til oldtiden, tilbage til før romertiden. Det var Bennediktinermunkene som omkring år 1000 introducerede området for vindyrknings kunst. 

 

En stor passion, som er forblevet uforandret siden begyndelse, er at fylde vinflasker med områdets aromaer & smage.

 

Rækken af vine fremstillet af Cantina Beato Bartolomeo koncentrer sig primært om 11 lokale druesorter, som udgør arven og grundstammen fra Breganze D.O.C. registreringerne. Breganze området var blandt de første i Italien, som modtog "Denominazione di Origine Controllata (D.O.C.)" registreringer tilbage i 1968. Sammen med de mange gamle lokale sorter, som Vespaiolo der primært bruges til at lave den traditonsrige skønne dessertvin Torcolato, dyrkes også flere internationale druer som gennem tiden har tilpasset sig det lokale klima.

 

Siden starten har Cantina Beato Bartolomeo's medlemmer og ansatte med en stor passion fastholdt en stadig højere kvalitet og pålidelighed i Deres vine. Hvert år høster de lokale medlemmer samlet cirka 5.000 tons druer, som nænsomt bliver behandlet i vin cooperativet og lavet til den bedste vin fra området (efter Deres og vores mening).

 

Cantina Beato Bartolomeo fylder smage & amromaer af deres hjemegn i vinflaskerne - med en passion, tradition & respekt for vinen og området.

   

Skrevet den, 1. Februar 2021