Ripasso Valpolicella Classico Superiore DOC 2016 - 14,0%

Ripasso Valpolicella Classico Superiore DOC 2016 - 14,0%

Stykpris v/ 1 stk. 145,00 DKK

Stykpris v/ 6 stk. 125,00 DKK 145,00 DKK

(inkl. moms)

Vejl. udsalgspris 145,00 DKK (inkl. moms)


Model/Varenr.: V20-07-01002-0750-2016
Lagerstatus: Bestillingsvare
stk.

75 CL 14,0% Ripasso Valpolicella Classico Superiore DOC

Alle rødvine

Læs om Bertoldi 

Årgang: 2016

 

Vindata:

Alkohol: 14,0% Vol.

Syre: Info følger.

Rest sukker: Info følger

Ph: Info følger.

 

Druer: Corvina, Corvinone, Rondinella & Molinara.

 

Dyrkes: Efter de traditionelle lokale metoder nord for Verona i Valpolicella Classico området som er en del af Veneto Regionen.

 

Vi anbefaler:

Velegnet til: bøf, steg, grillretter og ost.

Serveres ved: 16 til 18 grader C.

Åbnes 30 til 60 minutter før den skal nydes.

 

Smag: En let men smagfuld vin med en god behagelig eftersmag. 

 

Lidt om fremstillingen:

Efter en nøje vurdering håndhøstes druerne og sorteres på det mest optimale tidspunkt. Tidspunktet kan variere fra år til år, men generelt er det fra slutningen af september til begyndelsen af oktober. Herefter kvases druerne og gennemgår første gæring (maceration), som vare cirka 7 til 8 dag med mindst 4 omrøringer pr. dag. Herefter presses saften ud af mosten og hviler indtil anden gæring. I februar/marts under anden gæring hældes Ripassoen sammen med kvaset fra Amaronen, hvor det ligger sammen i cirka 2 uger. Ripasso er opkladt efter navent på denne gamle lokale teknik "Ripassare" som betyder "passere igen" - man lader den friske Ripasso passere igennem kvaset fra Amaronen. Til sidst modnes vinen på små franske egetræsfade i mindst 15-18 måneder, hvorefter den hviler i ståltanke inden den tappes på flasken.

 

God fornøjelse